KEMANG 1

KEMANG 1 Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


5 sterren uit 66 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Kemang 1. Meer weten? Ontdek meer

27 mrt 2022 om 19:11 Erg lekker!!!!
25 mrt 2022 om 7:46 Beste Indonees in jaren. & wij zijn kritische eters die dit soort feedback normaliter laten. Maar in dit geval bij uitzondering een dik verdiende pluim. Minimaal plastic i/d verpakking ook, erg fijn. Die kartonnen bakjes moet thuisbezorgd verplichten
24 mrt 2022 om 9:16 Nogmaals! De allerlekkerste plek om je Indonesische maaltijd te bestellen! Als je de moeite neemt het zelf af te halen, krijg je een allerhartelijkste behandeling!! KortomTOP TOP
6 dec 2021 om 21:26 Lekker eten, lekker pittig, fijn dat het niet in plastic bakjes kwam. De portie (rames box) was wel klein, ik was blij dat ik er cassave chips bij had besteld.
19 nov 2021 om 21:27 Heerlijk gegeten, eten kwam op aangeven tijd en vriendelijke bezorger.
18 nov 2021 om 12:48 By far de lekkerste Indo van oud west, eten zoals altijd weer heerlijk bereid. Grote bestelling geplaatst, geen maaltijden maar losse bakjes goed gevuld met vlees, groenten en rijst/bami. Netjes geleverd in goede bakjes. Heerlijk!
31 okt 2021 om 19:10 Heerlijk gegeten, smaakt goed. Broccoli had iets knapperiger gemogen maar verder alles lekker en vers.
31 okt 2021 om 9:04 Amazing. Rendang was so tender and flavorful! Also the chicken saté spectacular. For sure for repeating!!
9 okt 2021 om 20:38 Ik vind het vlees heel taai. De rest was lekker.
4 sep 2021 om 9:33 Lekker eten, iets te zout
28 jul 2021 om 22:18 Altijd grote klasse. Maar zelf afhalen bij de chef geeft een personal touch! Sulamat makan!
21 jul 2021 om 23:26 Het eten was zeer smakelijk. Het was op tijd en warm bezorgd.